Šikovné „apky“ pro nastávající matky

By
Číst 2497 krát
Ohodnotit tuto položku
(0 hlasů)

tehotenstviPokud jste nikdy nebyla příznivkyně aplikací, možná je na čase změnit názor. Chytrý telefon a vhodná aplikace vám může být dobrým průvodcem a rádcem během vašeho těhotenství. Výhodou využívání aplikací je, že velmi jednoduchým a praktickým způsobem shrnují nejrůznější informace z knih a časopisů. Vše je přehledné, na jedno místě a to většinou zdarma. Další výhodou je ušetřený čas, který můžete věnovat sama sobě. Představujeme vám tři z nejoblíbenějších. Zkuste, která bude vyhovovat právě vám.

 

BabyTouch

Je mobilní rádce a průvodce v průběhu celého těhotenství v kombinaci s menstruačním kalendářem. Pravidelně dostáváte zprávy o tom, jak se miminko vyvíjí a jak roste. V placené verzi nastávající maminky najdou sekce Těhotenský kalendář, Jméno dítěte, Galerie fotografií, Seznam připomínek, Jídelníček, Zdraví, Cvičení a Věci do porodnice. Obsahuje i řadu praktických rad spojených s porodem. Jde o českou aplikaci, která je ke stažení v základní podobě zdarma.

Nutrimimi

Je česká aplikace, která vás provede prvními 1000 dny života vašeho miminka. U jejího vzniku stáli gynekologové, pediatři, výživoví poradci a hlavně maminky. Po zadání základních údajů o vás a vašem těhotenství vám budou pravidelně chodit články s aktuálními informacemi. Upozorní vás na vyšetření, která vás čekají, můžete díky ní sledovat svou váhu nebo dohlídne na váš správný jídelníček v těhotenství. Skvělou funkcí je i možnost živého chatu s odborníky.

WomanLog Pregnancy

Tato aplikace je těhotenským kalendářem, do kterého si můžete zaznamenávat nejrůznější poznámky o vašem stavu a průběhu těhotenství, jako jsou například vaše váha, obvod pasu nebo těhotenské chutě.  Více funkcí získáte až po zaplacení poplatku 100 Kč, kdy se funkce rozšíří o například o měřič kontrakcí nebo pohybů miminka. Aplikace je v češtině, v neplacené verzi bohužel obsahuje rušivé reklamy.

Naposledy změněno neděle, 11 září 2016 17:49