Hubneme s láskou a láskou

Ohodnotit tuto položku
(0 hlasů)

laska k teluJe jedno, jestli slavíte či neslavíte svátek svatého Valentýna, rádi bychom se měli mít po celý rok a měli bychom si lásku projevovat. Věděli jste, že právě láska je nepostradatelným pomocníkem hubnutí? Je to tak! Je to bezplatné, příjemné, a navíc bez vedlejších účinků. Bez lásky k sobě boj s kilogramy nevyhrajete a láska k druhému člověku je skvělým způsobem, jak spálit pár kalorií navíc.

 

Lékařské výzkumy potvrzují, že zamilovanost je účinným prostředkem, jak zatočit s nadbytečnými kily. Kdo byl někdy zamilovaný potvrdí, že ten magický pocit dokáže udělat s tělem divy. Pocit zamilovanosti vytváří v mozku chemické látky dopamin a monoamin, a to jsou stejné látky, které navozují pocit sytosti, když se najíme. A nejde jen o pocity.

Zamilovaný člověk o sebe dbá, stará se o svoje tělo, hezky se obléká a cítí se šťastněji. Není sevřený ve strachu a stresu a jeho tělo nemá takovou potřebu se tukem „obalovat“. Zamilovaní se chovají aktivněji, mají více pohybu a pálí více kalorií. Ty nespálí jen běháním za novými módními kousky, od kadeřníka ke kosmetičce, ale i mnohem příjemnějšími aktivitami.

Věděli jste, že jedním polibkem spálíte přibližně 12 kalorií? Kdo do polibku vloží sílu i vášeň, zvýší krevní tlak a probudí hormony štěstí. Kdo se líbá často, žije prý déle. Smyslná masáž vás připraví asi o 80 kalorií v závislosti na její intenzitě, což je přibližně stejně jako předehra. Samotným milováním pak podle vědců spálíte asi 150 kalorií a když budete střídat polohy, pak bude výsledek ještě lepší. Když dosáhnete orgasmu, máte podle „expertů“ vyhráno.

Jak vědci a odborníci na tyto čísla přišli už nikdo neříká. Je na vás, jestli se vám počítání kalorií při milostných aktivitách zdá být dobrý nápad. Jakákoliv aktivita se ale počítá a čím více vás bude bavit a bude z ní mít radost, tím lépe.

Číst 2427 krát Naposledy změněno neděle, 12 únor 2017 12:05